Les mer: 2-faktor kode generert tlf

2factorsms
Push til mobiltelefon med SMS. Login på Mittkontor som normalt med ditt brukernavn og passord.  2-faktor vil ta tak i påloggingen og vise det på denne måten

Les mer: 2-faktor SMS til mobiltelefon

noeduvetoghar2Mittkontor kan sikre deg og din bedrift ved å benytte 2-faktor pålogging. 2-faktor gjenkjennes ofte med setningen "1 ting i ditt hode og 1 ting i din hånd". Rent praktisk blir det passord og smarttelefon eller vanlig mobiltelefon. Smarttelefon foretrekkes fordi det er lettere, men vanlige mobiltelefoner med SMS mulighet vil også fungere fint. SMS kan også være kjekt hvis du ikke har datadekning, feks på hytta, båten eller i utlandet.

Vi viser her de 3 hovedmetodene ved pålogging. Innlogging med smarttelefon (push), innlogging med SMS og innlogging med kode generert på telefonen av appen. Klikk på linkene under for å få mer informasjon.  For de som har fått utstedt en egen nødkode er det egne prosedyrer.  Ta kontakt med supporten vår egen fremgangsmåte.

isthatyou
Push til smarttelefon med app installert. Login på Mittkontor som normalt med ditt brukernavn og passord.  2-faktor vil ta tak i påloggingen og vise det på denne måten

Les mer: 2-faktor push til smarttelefon