Ved å tilby IT-tjenester til mange kunder på én kraftig serverplattform, kan Lindtel gi små og mellomstore bedrifter tilgang til samme avanserte funksjoner som de store bedriftene

windows10 pc
Standard i Windows10 er at du deler oppdateringer med hele verden.  Dette kan forbruke all din båndbredde og du opplever heng/tregheter osv. Her er hvordan du skrur det  av og sparer egen båndbredde.

Les mer: Windows10

slowcomputer
Er PCn din treg eller du opplever heng/drop og tregheter er det en del ting du kan gjøre selv.

Les mer: Treg PC

readerikon
Treg utskrifter i AdobeReader?
Hvis utskriftene din er trege for PDF kan du gjøre en endring i AdobeReader som øker hastigheten med mellom 300 og 400%.

Les mer: Treg utskrift PDF