Serit Skagerak sine kommunikasjonstjenester sikrer bedriftens medarbeidere en stabil og pålitelig tilgang til mittkontor.no. Over tusen bedrifter og hjemmekontor benytter i dag en eller flere av Serit Skagferak sine tjenester innen Internett og datakommunikasjon. Mobiltelefoni/mobildata dekkes ogå.

Mange ønsker å ha epost, kontakter og kalender på sin mobiltelefon. Med Mittkontor er det meget enkelt.  Husk dog at hvis du bytter telefon, så ikke be din mobilforhandler om å ta backup og restore av kontaktene/kalenderen din. Det du vil oppleve da er at alt blir dobbelt opp. Rekorden sålangt på Mittkontor er en kunde som har gjort det 4 ganger og derved har alle kontaktene 4 ganger.

Følg anvisningene under tilpasset din mobiltelefon

Oppsett av mail på iPhone/iPad

Følg disse trinnene for å konfigurere Exchange ActiveSync-kontoen din på iOS-enheten.

Les mer: iPhone/iPad

win10mobile

Her er en enkel bildeguide til Windows10 Phone om hvordan du setter opp en Windows10 mobiltelefon mot Mittkontor

Les mer: Windows10 Phone