Mittkontor sky

Kraftfulle funksjoner
Ved å tilby IT-tjenester til mange kunder på én kraftig serverplattform, kan Serit Skagerak gi små og mellomstore bedrifter tilgang til samme avanserte funksjoner som de store bedriftene

 

Mittkontor backup

Vårt driftsenter for backup tar backup av dine servere så mange ganger pr dag du ønsker. Ved virusangrep, ransomware og annet legges dine data raskt tilbake av våre tenkikere og du kan fortsette med firmaets kjernevirksomhet.  

 

microsoft xp2
Mittkontor anbefaler ikke WindowsXP pga generell sikkerhetsrisiko. Micrsoft støtter ikke operativsystemet mer, les her

Les mer: WindowsXP

windows8og8 1
Windows 8 App modus
Windows 8 App modus er ikke installert på Windows 8 i utgangspunktet.   Følg anvisnigen  for å installere Windows 8 RDP app

Les mer: Windows8 app mode