remotedesktop
Kobling mot våre servere gjøres med RDP (Remote Desktop Protocol).  Under her er det linker til de forskjellige operativsystemer som finnes, og derved hvilke programmer som kan brukes. Klikk på det operativsystemet du har og følg oppskriften :-)  Hovedoppplysninger som trengs er:   datamaskinnavn, brukernavn og passord.  datamaskinnavn er firmanavn(eller forkortelse).mittkontor.no  brukernavn er  mittkontor\første-bokstav-i-fornavnet-ditt og hele etternavnet.  Ole Olsen blir mittkontor\oolsen.

win10logo

For å bruke Mittkontor med Windows 10 forusetter dette at du har kjørt WindowsUpdate med ALLE oppdateringer.

Les mer: Windows 10

win7
For å bruke Mittkontor med Windows Vista/ Windows 7  forusetter dette at du har kjørt WindowsUpdate med ALLE oppdateringer.

Les mer: Windows7