Ved å tilby IT-tjenester til mange kunder på én kraftig serverplattform, kan Lindtel gi små og mellomstore bedrifter tilgang til samme avanserte funksjoner som de store bedriftene

Mittkontor backup

Vårt driftsenter for backup tar backup av dine servere så mange ganger pr dag du ønsker. Ved virusangrep, ransomware og annet legges dine data raskt tilbake av våre tenkikere og du kan fortsette med firmaets kjernevirksomhet.

Mittkontor kommunikasjon

Lindtels kommunikasjonstjenester sikrer bedriftens medarbeidere en stabil og pålitelig tilgang til mittkontor.no.  Over tusen bedrifter og hjemmekontor benytter i dag en eller flere av Lindtels tjenester innen Internett og datakommunikasjon.

Velkommen til mittkontor hjelpesider

Les mer Dette er hjelpesidene til mittkontor.no drevet og levert av Lindtel AS. Her vil vi legge ut tips og hint til hjelp for brukerne våre. Tips oss gjerne hvis du har noe på hjertet. Klikk på linkene som er relevante til hva du trenger hjelp til.

remotedesktop
PC tilkobling

Kobling mot våre servere gjøres med RDP (Tilkobling til eksternt skrivebord).  Her er det linker til de forskjellige programmer som kan brukes. Klikk og følg oppskriften.

Les mer

Mobiler
Mobiltelefoner

Hvordan koble mobiltelefoner fra flere produsenter til Mittkontor. Få epost, kontakter og kalender på telefonen. Blir telefonen stjålet?  Du kan slette den selv fra konsollet

Les mer

nettbrett35
Nettbrett

Hvordan koble nettbrett fra flere produsenter til Mittkontor. Få epost, kontakter og kalender på telefeonen. Blir brettet stjålet? Ødelegg den fra konsollet. Bruk brettet som en PC

Les mer

2factorbasicikon
2-faktor pålogging

Mittkontor tilbyr 2-faktor pålogging. Det betyr at du verifiserer din pålogging med din mobiltelefon for å øke sikkerheten.