softwaresmall
Linker til nyttige tjenester og programvare

speedtest  bredbands  nettfart

Speedtest            Bredbandskollen     Nettfart

Java sjekk:  http://www.java.com/en/download/installed8.jsp

Java oppdatering. Husk å fjerne all tilleggs software: http://www.java.com/en/download/win10.jsp

Adobe reader: https://get.adobe.com/no/reader/

Adobe Flashplayer: https://get.adobe.com/flashplayer/

Adobe Shockwave: https://get.adobe.com/shockwave/

Adobe Air: https://get.adobe.com/air/

Malwarebytes:   http://www.malwarebytes.org

Følgende oppdateringspakker er kjekke å laste ned og kjøre når Win7 bruker votter og vinter på å bli ferdig
Win7 stack update (9MB) ( ca. 9 MB)

Praktisk samleoppdatering for Windows 7 SP1 x64 og x86 (ca. 500 MB)
http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB3125574  (alle versjoner)