slowcomputer
Er PCn din treg eller du opplever heng/drop og tregheter er det en del ting du kan gjøre selv.

wu
1. Oppdater maskinen med WindowsUpdate. det sikrer siste utgave av RDP klienten.

Windows7: Start-Alle Programnmer-WindowsUpdate-Se etter oppdateringer

Windows10:Start-Innstillinger-Oppdatering og sikkerhet-Windows Update

powerbutton

2. Skru av strømsparing.

Windows7:Start-KontrollPanel-Strømalternativer.  velg "Høy ytelse"

Windows10:Start-Innstillinger-System-Strøm og hvilemodus-Tilleggsinnstillinger for strøm. Velg høy ytelse

nic

3. Skru av strømsparing på nettkortet ditt.  denne er den vanskeligeste.

Windows7: Start-KOntrollpanel-Nettevrks -og delingssenter-Endre innstillinger for nettverkskort.  Høyreklikk på de kortene du bruker (ethernet og/eller trådløst) og velg egenskaper. Trykk så på konfigurer og strømstyring.  Fjern haken ved "Tillat datamaskinen å slå av denne enheten for å spare strøm"

Windows10: Start-Innstillinger-Nettverk og Internet-Ethernet. Velg endre kortalternativer. Høyreklikk på de kortene du bruker (ethernet og/eller trådløst) og velg egenskaper. Trykk så på konfigurer og strømstyring.  Fjern haken ved "Tillat datamaskinen å slå av denne enheten for å spare strøm"

defrag

4. Defragmenter disken disken hvis du har vanlig harddisk.  SSD trenger ikke å defragmenteres.  Her er link til gratis og bra defargmenteringsverktøy: Defraggler

ccleaner

5. Rydd på harddisken din slik at det er ledig plass. Her er link til et godt ryddeprogram:  CCleaner