Mittkontor sky

Kraftfulle funksjoner
Ved å tilby IT-tjenester til mange kunder på én kraftig serverplattform, kan Aison AS gi små og mellomstore bedrifter tilgang til samme avanserte funksjoner som de store bedriftene

 

windows10 pc
Standard i Windows10 er at du deler oppdateringer med hele verden.  Dette kan forbruke all din båndbredde og du opplever heng/tregheter osv. Her er hvordan du skrur det  av og sparer egen båndbredde.

Du finner innstillingen under «Windows Update» -> «Avanserte alternativer» -> «Velg hvordan oppdateringen skal leveres».

updates2