outlook2010

SMS fra Outlook 2010

Sende sms fra Outlook 2010 hvis du har mobilabbonement fra Telenor gjøres på denne måten:

sms 1

Start Outlook, velg Nye elementer, slik

sms2

Kort forklarende / informasjons  tekst fra Outlook

sms3

https://telenormobil.no/smapi/services/omsv3_service

Her fyller du ut informasjonen som vist til høyre. I neste bilde kopierer du denne teksten https://telenormobil.no/smapi/services/omsv3_service og legger den inn på "URL Adresse til tjenesteleverandør".
Sett inn ditt mobilnummer og ditt passord. Passord får du ved å sende PASSORD til 1999. Eller du kan velge et eget passord ved å skrive PASSORD . Eksempel: PASSORD mittkontor sendt til 1999 setter ditt passord til mittkontor.

sms5

Trykk på knappen Flere instillinger og fyll ut som på høyre side. Trykk OK

sms6

Da er du tilbake i bildet som vist til høyre, trykk OK.  Hvis du ønsker kan du teste ved å trykke Test kontoinnstillinger

Etter oppsetter er gjort, bruker du Outlook til å sende sms fra ditt mobilnummer.  Trykk på Nye elementer som på bilde1, og dette bildet kommer opp. Fyll inn mobilnummer og trykk send.