owa2010

Har mittkontor.no noen webmail funksjon?

Ja, det har vi :-) Klikk på linken og les mer
Gå til følgende adresse: https://outlook.mittkontor.no/owa  med nettleseren din og logg deg inn med ditt brukernavn og passord som du bruker til vanlig på mittkontor.no.

outlook2010OWA

I webmailen kan du lese mail, skrive mail og mappestrukturen din er akkurat det samme som i Outlook.  Mail du sender havner i sendte elementer.  Kalender er også tilgjengelig, samme kalender du bruker i Outlook. Elementer du lager i kalender havner i Outlook (og evnt på din mobilttelefon hvis du synkroniserer)Under valget alternativer kan du også sette fraværsassistenten aktiv, eventuellt deaktivere. Her kan du også slette din mobiltelefon hvis den blir stjålet.  Gå til Options og velg Phone.  Se bilde under, trykk evt på Wipe hvis den skal slettes.

webmail2