Aison AS sine kommunikasjonstjenester sikrer bedriftens medarbeidere en stabil og pålitelig tilgang til mittkontor.no. Over tusen bedrifter og hjemmekontor benytter i dag en eller flere av Aison AS sine tjenester innen Internett og datakommunikasjon. Mobiltelefoni/mobildata dekkes ogå.

iphone5
Endre passord på iPhone

For å endre passord på en iPhone telefon følger du oppskriften under her.

IOS6: Trykk på Innstillinger > E-post, kontakter, kalendere > Legg til konto > Microsoft Exchange.
IOS7: Trykk på Innstillinger > Mail, kontakter, kalendere > klikk på kontoen din, velg Konto.

Exchange-innstillinger

IOS6:Skriv inn nytt pass og trykk neste.
IOS7: Skriv inn nytt pass og trykk Ferdig OK til slutt.
IOS8:Skriv inn nytt pass og trykk Ferdig OK til slutt.
IOS9:Skriv inn nytt pass og trykk Ferdig OK til slutt.