Serit Skagerak sine kommunikasjonstjenester sikrer bedriftens medarbeidere en stabil og pålitelig tilgang til mittkontor.no. Over tusen bedrifter og hjemmekontor benytter i dag en eller flere av Serit Skagferak sine tjenester innen Internett og datakommunikasjon. Mobiltelefoni/mobildata dekkes ogå.

mobiltelefonerFor å slette din iPhone/HTC telefon, f.eks hvis den er blitt stjålet, eller mistet kan du ordne det selv.

For å slette din iPhone/HTC telefon, f.eks hvis den er blitt stjålet, eller mistet kan du ordne det selv.

Gå til vår webmail  https://outlook.mittkontor.no/owa     Logg deg innn med ditt brukernavn/passord. Gå videre til Options, velg Phone og Wipe device.

webmail2