Aison AS sine kommunikasjonstjenester sikrer bedriftens medarbeidere en stabil og pålitelig tilgang til mittkontor.no. Over tusen bedrifter og hjemmekontor benytter i dag en eller flere av Aison AS sine tjenester innen Internett og datakommunikasjon. Mobiltelefoni/mobildata dekkes ogå.

android for mobile small

Sette opp epost på andre Android telefoner

Android (HTC/Samsung/LG osv) er forskjellig på de forskjellige produsenterts telefoner.  Alle lager sitt oppsett, men her kommer hovedinnholdet . Smarttelefonen må være tilkoblet Internett for å legge til Exchange e-post og kalender.

Gå til  Meny . Velg  Innstillinger velg Kontoer/synkronisering

Kontoer og synkronisering
Trykk Legg til konto .
android1 Android2
 Legg til en konto. Velg Exchange ActiveSync .  Sett opp Exchange ActiveSync-konto I
Velg Manuelt oppsett nederst.
 Android3  Android4
 Sett opp Exchange ActiveSync-konto I

Velg Manuelt oppsett nederst.
Sett opp Exchange ActiveSync-konto II
Under Manuelt oppsett fyller du inn:
    E-postadresse :
    Serveradresse : mobil.mittkotnor.no
    Domene : mittkontor
    Brukernavn :
    Passord :

Er det spørsmål om portnummer, velg 443
Trykk Neste .

Exchange ActiveSync-innstillinger

Velg dataene du vil synkronisere.
    Huk av for ønsket oppdateringsfrekvens.

Android5  android6

Navngi ny konto. Skriv inn navnet du ønsker på kontoen.
Dette er bare et navn og betyr ingenting. Trykk Fullfør oppsett .

Android7