Aison AS sine kommunikasjonstjenester sikrer bedriftens medarbeidere en stabil og pålitelig tilgang til mittkontor.no. Over tusen bedrifter og hjemmekontor benytter i dag en eller flere av Aison AS sine tjenester innen Internett og datakommunikasjon. Mobiltelefoni/mobildata dekkes ogå.

windowsphone 1
Hv
ordan konfigurerer jeg Exchange ActiveSync på Windows Phone?

Start, sveip venstre til App-listen, velg Innstillinger, og velg deretter E-post + kontoer.

1. Velg Legg til en konto > Outlook.

2. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt, og velg deretter Logg på. Windows Phone vil prøve å konfigurere e-postkontoen automatisk.

3. Hvis du ser meldingen "Kontroller informasjonen din og prøv igjen. Du kan ha skrevet passordet feil. Kontroller at du har angitt riktig e-postadresse og passord. På dette trinnet trenger du ikke å spesifisere noen verdier for Brukernavn og Domene. Velg Logg på.

4. Hvis e-postkontoen ikke kan konfigureres automatisk, vil du se meldingen "Finner ikke innstillingene". Velg Avansert. Du må angi følgende informasjon:

1. E-postadresse Dette er hele e-postadressen, for eksempel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

2. Passord Dette er passordet til Mittkontor som skriver inn hver morgen.

3. Brukernavn Dette er brukernavnet ditt på Mittkontor.

4. Domene: Her skal det stå    mittkontor
    5. Server skal være      mobil.mittkontor.no

6. Velg Vis alle innstillinger og påse at du har valgt boksenServeren krever kryptert tilkobling (SSL).

5. Velg Logg på.

6. Velg OK hvis Exchange ActiveSync spør deg om å håndheve policyer eller å sette et passord.