Serit Skagerak sine kommunikasjonstjenester sikrer bedriftens medarbeidere en stabil og pålitelig tilgang til mittkontor.no. Over tusen bedrifter og hjemmekontor benytter i dag en eller flere av Serit Skagferak sine tjenester innen Internett og datakommunikasjon. Mobiltelefoni/mobildata dekkes ogå.

Oppsett av mail på iPhone/iPad

Følg disse trinnene for å konfigurere Exchange ActiveSync-kontoen din på iOS-enheten.

1. Trykk på Innstillinger > E-post, kontakter, kalendere > Legg til konto > Microsoft Exchange.
  2. Skriv inn informasjonen i feltene nedenfor, og trykk på Neste:
  3. iiOS-enheten vil nå prøve å finne din Exchange-tjener. Hvis det blir nødvendig, må du skrive inn Exchange-serverens komplette adresse i Tjener-feltet.

4. Velg hvilket innhold du vil synkronisere: E-post, kontakter og kalendere. Trykk på Arkiver når du er ferdig.

Du er ferdig.
Husk at hvis du har mye kontakter/mail/stor kalender vil det ta noe tid å synke dette opp.  Vent minimum 15 minutter før du kan evt begynne å feilsøke.  Jeg har 2900 kontakter og det tar 10 minutter