ipads iphones

Hvis du skal bruke en iPad/iPhone for å koble deg til Mittkontor, anbefaler vi appen Microsoft Eksternt skrivebord.

Den er gratis og må lastes via Appstore på din iPad. Med et Bluetooth tastatur koblet til din iPad, vil mittkontor.no fungere kjempefint.

Appstore, søk etter appen siom det er vist bilde av på høyre side

På min telefon står det åpne, på din står det Installer hvis den ikke er på telefon fra før

Start appen

ms rdp
 Trykk på + tegnet

Legg til en PC eller server

Fyll inn   dittfirmanavn.mittkontor.no   og brukernavn  mittkontor\<dittbrukernavn>

IKKE lagre passord, våre servere godtar det uansett ikke.

Da blir det slik, klikk på ikonet for å starte.

Huk av for "Ikke spør meg igjen......" Img_5349.png