win7
For å bruke Mittkontor med Windows Vista/ Windows 7  forusetter dette at du har kjørt WindowsUpdate med ALLE oppdateringer.

Alt 1. Start-kjør- og skriv MSTSC.EXE i kjør feltet. Trykk OK
Alt 2. Start-Alle Programmer-Tilbehør og velg Tilkobling til eksternt skrivebord

I "Datamaskin" feltet skriver du difirmanavn.mittkontor.no og trykker koble til. Svar bekreftende på evt gule advarsler. Huk av for "ikke hvis dette igjen". Det varierer litt mhp hvilken versjon av Tilkobling til eksternt skrivebord du har.