Windows 8 og 8.1 kommer med standard Tilkobling til eksternt skrivebord

Windows 8 tradisjonell
Følg dennne for standard kobling mot Mittkontor. Som mye annet i Windows er det flere måter å komme til samme resulatat. Derfor viser vi her 2 metoder for å koble seg til Mittkontor.  Begge er likeverdige siden de begge starter samme programmet.

Metode1

Ved Windows 8 startsiden, trykk Windowstasten+Q

windows8startsideorg

Da kommer søkesiden i Windows 8 opp. Skriv ordet tilkobling og Windows 8 søker mens du skriver etter ordet. Bildet bør se ut som vist på høyre side

Klikk på Tilkobling til eksternt skrivebord

appsoekrdp

Da kommer "Tilkobling til eksternt skrivebord" opp.  Fyll inn som vist her til
høyre.  Bytt ut lindtel med ditt firmanavn.  F.eks flottfirma.mittkontor.no :-)

win8start4

Fyll så inn som vist her med ditt eget brukernavn og
passord og trykk OK.

win8mstsc

Metode2

Her er Windows 8 startsiden Ta muspekeren ned i høyre hjørne. Det du skal få opp er symbolet for Alle Apper som er vist ved pilen. Det kan være litt vanskelig å få den frem, men ikke gi deg. Den kommer tilslutt.

win8start

Da kommer denne siden opp. Ta tak i slideren som vist her til høyre med pilen
og trekk mot høyre

win8start3

Her ser du alle Appene klikk på "Tilkobling til
eksternt skrivebord" som vist med pilen

win8start4

Da kommer "Tilkobling til eksternt skrivebord" opp Fyll inn som vist her til høyre. Bytt ut lindtel med ditt firmanavn.F.eks flottfirma.mittkontor.no :-)

win8mstsc