Windows 8 App modus
Windows 8 App modus er ikke installert på Windows 8 i utgangspunktet.   Følg anvisnigen  for å installere Windows 8 RDP app

Gå først til Startsiden hvis du ikke er der.
Start Appen Eksternt skrivebord, vist med en pil på Startsiden. Appen i seg selv kan ligge på utsiden av skjermen din, forflytt deg til høyre hvis du ikke ser den.

7 win8rdp3

Windows 8 RDP App kommer opp som vist her.
Skriv inn adressen til ditt firma som du har fått oppgitt.   firmanavn.mittkontor.no

Eksempelet til høyre her er for Lindtel

8 win8rdp4
Fyll inn påloggingsdetaljene som vist på bildet.
Husk på sikkerhetsrisikoen ved å lagre brukernavn og passord.  Maskien din vil huske brukernavnet ditt til neste gang, men ved å huke av for Husk legitimasjon vil også passordet lagres.
   9 win8rdp5 2

I "Datamaskin" feltet skriver du dittfirmanavn.mittkontor.no og trykker koble til. Svar bekreftende på evt gule advarsler. Huk av for "ikke hvis dette igjen".  Det varierer litt mhp hvilken versjon av Tilkobling til eksternt skrivebord du har.

Påloggingsnavnet ditt er   mittkontor\brukernavnetditt

Eksempel:  Ole Olsen blir da  oolsen,  Kari Nordmann blir  knordmann, Bente Bentesen blir bbentesen