microsoft xp2
Mittkontor anbefaler ikke WindowsXP pga generell sikkerhetsrisiko. Micrsoft støtter ikke operativsystemet mer, les her

Hvis du vil bruke Windows XP forusetter dette at du har kjørt WindowsUpdate med ALLE oppdateringer.Husk på kjøre Windows Update. Microsoft har avslutet oppdateringer, ingen støtte lenger for noe som helst. Oppgrader til Windows 7 eller bedre.  Trykk på Start-Kjør- Tilkobling til eksternt skrivebord.

I "Datamaskin" feltet skriver du difirmanavn.mittkontor.no og trykker koble til. Svar bekreftende på evt gule advarsler. Huk av for "ikke hvis dette igjen". Det varierer litt mhp hvilken versjon av Tilkobling til eksternt skrivebord du har.