Serit Skagerak sine kommunikasjonstjenester sikrer bedriftens medarbeidere en stabil og pålitelig tilgang til mittkontor.no. Over tusen bedrifter og hjemmekontor benytter i dag en eller flere av Serit Skagferak sine tjenester innen Internett og datakommunikasjon. Mobiltelefoni/mobildata dekkes ogå.

9
Sette opp epost på SamsungGalaxy S6/S7

1.  Fin Epost appen. Velg Apps, velg Epost

1   2

2. Velg manuellt oppsett, velg konto type Microsoft Exchange Activesync

3  4

3. Fyll inn som vist under med ditt eget brukernavn- Huk av for det du ønsker å synkronisere

5  6

4. Gi kontoen et navn.

7

Ferdig.  Husk at synkronisering av en stor kontaktliste kan ta litt tid.  Gjerne en 2-5 minutter.

Hilsen teamet på Mittkontor