win10logo

For å bruke Mittkontor med Windows 10 forusetter dette at du har kjørt WindowsUpdate med ALLE oppdateringer.

Alt 1. Trykk på Start og skriv MSTSC.EXE i søkefeltet. Trykk på Tilkobling til eksternt skrivebord

Alt 2. Start, bla deg nedover til Windows Tilbehør og velg Tilkobling til eksternt skrivebord

I "Datamaskin" feltet skriver du dittfirmanavn.mittkontor.no og trykker koble til. Svar bekreftende på evt gule advarsler. Huk av for "ikke hvis dette igjen". Det varierer litt mhp hvilken versjon av Tilkobling til eksternt skrivebord du har.  Ser du ikke valhget med brukernavn, trykker du på Vis alternativer. Da kommer alle valg frem