readerikon
Treg utskrifter i AdobeReader?
Hvis utskriftene din er trege for PDF kan du gjøre en endring i AdobeReader som øker hastigheten med mellom 300 og 400%.

Start AdobeRedaer og åpne en PDF, eller dobbeltklikk på en PDF. Når PDFen er oppe, klikkp på Fil-Skriv ut.  Det ser slik  ut:

pdfavansert

Trykk så på avansert der hvois pilen viser.  Da kommer bildet under opp.

skrivsombilde

Sett en hake ved "Skriv ut som bilde".  Det øker hastigheten på utskrift med emllom 300% og 400%.  Maskinen din husker dette til neste gang.

Her er Adobe sin egen artikkel om emnet:

https://helpx.adobe.com/no/acrobat/kb/quick-fix-print-pdf-image.html