Push til smarttelefon med app installert. Login på Mittkontor som normalt med ditt brukernavn og passord.  2-faktor vil ta tak i påloggingen og vise det på denne måten

Her ser du Windows2012 terminalserver på bilde 1, Windows2008R2 på bilde2.

loginscreen
Bilde1, Windows2012
win2008R22faktor
Bilde2, Windows2008R2

Du får en pushmelding til telefonen som ser slik ut (bildene vil variere litt etter telefontype og versjon):

duopaatelefon

duopaatelefonapprove

Hvis telefonen din er låst må du låse den opp med kode eller fingeravtrykk

Du logges sikkert inn.