pwchangeDu kan endre ditt eget passord selv via nettleseren din eller inne på tilkoblingen.

Passordet dit er hemmelig og skal  holdes for deg selv. Ikke på en lapp under tastaturet :-) Det finnes 2 måter å endre passordet på, her kommer de begge.  Husk å endre passord på alle dine "duppeditter", dvs iPhones, iPads, Android brett, PC m.m.  Hvis systemet detekterer feil brukernavn/passord 4 ganger låses kontoen din.

1. Inne på kontoret.

Trykk på følgende taster samtidig:  CTRL+ALT+END.  Velg Endre et passord.

2. Webmail.

Logg deg inn på    https://mobil.mittkontor.no/owa

changepw1

Oppe i høyre hjørne velger du Alternativer og linken Endre passord

changepw2

Fyll inn som vist under og trykk Lagre.

changepw3

Husk å endre passord på alle dine "duppeditter", dvs iPhones, iPads, Android brett, PC m.m.  Hvis systemet detekterer feil brukernavn/passord 4 ganger låses kontoen din.